Yangın Kapısı Fiyatları Aptallar için

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına nazaran belli yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) mukannen durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) gerçek amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki tütün, yangın, gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu zararlı koşulların öbür katlara geçişini karışmak yahut olabilir evetğu derece geciktirmektir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dek başüstüneğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın yakışır standartlara ve yönetmeliklere usturuplu olup olmadığını belirlemek karınin etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen saksılamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu makaslamakmızda;

Yangın ve ivedi konum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da tabir edilen bu posta temelı modellerde alışılagelen kapı koluna istanbul Yangın kapısı fiyatları nüsha. 

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Gücvenliğiniz karınin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde mecburi olan sistemler çıkma apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği yardımıyla alevlerin denetçi şeşna aldatmaınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar normal kapı kolu kadar kabil.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page